۱۳۹۱ آبان ۲, سه‌شنبه

احمدی‌نژاد: پیشنهاد پرواز مستقیم بین تهران و نیویورک داده بودم

محمود احمدی نژاد گفته که همه کارها توسط دولت شدنی نیست و حتی قدرتمندترین دولت تاریخ هم نمی تواند تمام نیازها را برآورده کند
محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران گفته است که پیشنهاد برقراری ارتباط مستقیم هوایی بین تهران و نیویورک را مطرح کرده، اما افزوده که "برخی ها در داخل [ایران] با این چیزها مخالفت هستند و می‌دانم که چرا موافقت نکردند".
او که امروز سه شنبه دوم آبان در جمع انجمن‌های علمی ایران صحبت می‌کرد، با اشاره به صحبت‌های یکی از سفرای مقیم ایران در مراسم بزرگداشت حافظ گفت: "برخی از سیاست‌ها و سیاستمداران، فرهنگ و انسانیت ما را به گروگان گرفته اند و نمی گذارند ارتباطات برقرار شود".
در گزارش های منتشر شده از سخنان رئیس جمهور ایران مشخص نیست که اشاره او به سخنان کدام سفیر است.
به گفته آقای احمدی نژاد، "کسانی که نمی گذارند ارتباطات انسانی برقرار شود، می‌دانند که با برقراری این ارتباطات، آنها جایگاهشان را از دست می‌دهند."
رئیس جمهور ایران در هفته های گذشته به دلیل مطرح کردن احتمال رابطه سیاسی ایران با آمریکا مورد انتقاد جناح های قدرتمندی در حکومت ایران قرار داشته است.
آقای احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود گفت که ایران باید به سمت "خودباوری حقیقی برآمده از اندیشه توحیدی" برود، و تعریفی که فردوسی از ایران کرده است را به عنوان نمونه مورد نظر خود معرفی کرد.
رئیس جمهور ایران گفت: "فردوسی حکیم عظیمی بود که فشارها بر او زیاد بود. البته خوب است که تحت فشار بود، زیرا اگر در آن دوره از او تجلیل می‌کردند، کار او عبث بود و ارزشی نداشت. "
آقای احمدی نژاد افزود: "ملت ایران از پیش به استقبال تحولات بشری می‌رفته و از این تحولات استقبال می‌کرده ، اما در ۲۰۰-۳۰۰ سال اخیر یک فریب تاریخی ایجاد شده و کسانی به اسم جانشینی پیامبر، اقداماتی ظالمانه و جهانگشایی‌هایی را انجام دادند."
او همچنین با تأکید بر نقش فردوسی در احیای هویت تاریخی ایرانیان، گفت "کسانی که می‌گویند فردوسی با زنده کردن هویت ایران ضد اسلام است، کوته بینند."
در گذشته تأکیدهای آقای احمدی نژاد و نزدیکان او بر مفاهیمی چون "مکتب ایرانی" و تجلیل آنها از شخصیت هایی مانند کورش هخامنشی، توسط اصولگرایان حاکم بر ایران به تلاش برای "باستانگرایی" و کمرنگ کردن نقش دین اسلام در جامعه تعبیر شد و به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر