ارتش کره جنوبي به منظور دفع هرگونه اقدام تحريک آميز احتمالي به حال آماده باش درآمد.
به گزارش آريا به نقل از خبرگزاري ايتارتاس، رئيس ستاد مشترک کره جنوبي امروز يکشنبه اعلام کرد اين اقدام در واکنش به تهديدهاي پيونگ يانگ براي گلوله باران مناطق غربي کره جنوبي در مرز دو کشور انجام گرفته است.
کره شمالي تهديد کرده بود اگر اطلاعيه هاي تبليغاتي کره جنوبي از طريق بالن به سمت اين کشور ارسال شود بخش غربي کره جنوبي را گلوله باران مي کند.
رئيس ستاد مشترک ارتش کره جنوبي اعلام کرد واحدهاي توپخانه اي ارتش در منطقه ايمجينگاک درحالت آماده باش کامل قرار گرفته است.
گروههاي آوارگان کره شمالي تحت حمايت کره جنوبي مرتبا اطلاعيه هايي را از اين منطقه به سوي کره شمالي ارسال مي کنند.
فعالان کره اي اعلام کردند در نظر دارند روز دوشنبه بالن هايي با بيش از بيست هزار اطلاعيه به سمت کره شمالي ارسال کنند.
فرماندهي ارتش کره شمالي جمعه گذشته اعلام کرد اگر سئول به آوارگان کره شمالي اجازه تکرار چنين اقدامي را بدهد کره جنوبي هدف حمله نظامي قرار مي گيرد.
همچنين ارتش کره شمالي طي بيانيه اي از ساکنان منطقه مرزي دوکره جايي که فعالان کره جنوبي قصد دارند ، اعلاميه هايي را با بالون توزيع کنند ، خواست به منظور پيشگيري از آسيبهاي احتمالي اين منطقه را ترک کنند .
ارتش کره شمالي در بيانيه خود به ساکنان مناطق مرزي هشدار داده است که محل سکونت خود را به دليل اينکه ممکن است مورد هدف شليک مستقيم ارتش کره شمالي قرار گيرد، تخليه کنند . اين تحرکات ايذايي در حالي است که لي ميونگ باک رئيس جمهوري کره جنوبي بطور غير منتظره از جزيره يئون پيون در نزديکي مرز کره شمالي بازديد کرده است.
کره جنوبي هدف از اين ديدار را بررسي اوضاع امنيتي اين منطقه در آستانه دومين سال گلوله باران اين جزيره توسط کره شمالي اعلام کرده است.
به رغم اين توجيهات، کارشناسان سياسي معتقدند ، آمريکا و کره جنوبي به دليل نزديکي جزيره يئون پيون به کره شمالي، درصدد آرايش جديد نظامي در اين منطقه هستند.
البته بهانه ظاهري آمريکا وکره جنوبي ازتحرکات نظامي در جزيره يئون پيون ، حملات دوسال گذشته نيروهاي کره شمالي به اين جزيره است. حملاتي که اساساً زمينه ساز آن ، رزمايش آمريکا و کره جنوبي در آن منطقه بوده است.
زيرا نيروهاي کره جنوبي در جريان اين رزمايش، با شليک گلوله اي، به حريم آبي کره شمالي تجاوز کرد که با حملات توپخانه اي کره شمالي مواجه شد و مرگ چهاراتباع کره جنوبي را در پي داشت.
از آن زمان تاکنون کره جنوبي به بهانه اين حادثه، ايجاد پايگاههاي جديد نظامي در اين منطقه را با حمايت آمريکا مدنظر قرار داده است که علاوه بر اعتراض مردم اين ناحيه، هشدار کره شمالي را در پي داشته است.چنانکه کره جنوبي از جانب کره شمالي متهم شد که با همکاري آمريکا در صدد راه اندازي جنگ ديگري در شبه جزيره کره است.
کره شمالي بارها تاکيد کرد که سياست آمريکا در قبال پيونگ يانگ موجب شده است که شبه جزيره کره به خطرناکترين نقطه بر روي کره زمين تبديل شود. زيرا يک جرقه در آنجا مي تواند آغازگر يک جنگ هسته اي باشد.
با توجه به ادامه سياست تنش آفرين آمريکا در شبه جزيره کره، کره شمالي در جديدترين موضع گيري خود در سازمان ملل متحد ، خواستار انحلال مرکز فرماندهي سازمان ملل در کره جنوبي شد.
نماينده کره شمالي ضمن اين درخواست تاکيد کرد، وجود چنين تشکيلاتي سبب مي شود برخي از کشورها با سوء استفاده از اين مرکز به نفع خود از آن بهره برداري سياسي کنند.
نماينده کره شمالي افزود، مرکز فرماندهي نيروهاي سازمان ملل، تشکيلات نظامي است که در خلال جنگ دو کره در سالهاي 1950 تا 1953 ميلادي تاسيس شد و اکنون نه تنها براي نيروهاي سازمان ملل کاربردي ندارد، بلکه مورد استفاده سياست هاي خصمانه آمريکا عليه کره شمالي قرارگرفته است.
آمريکا و متحدانش سالهاست که سياستهاي خصمانه خود عليه کره شمالي را ، به بهانه خلع سلاح هسته اي اين کشور توجيه مي کنند.
واشنگتن طي اين سالها علاوه بر اعمال شديدترين تحريمها عليه کره شمالي، با تجهيز پايگاهها و نيروهاي خود در کره جنوبي و ژاپن به پيشرفته ترين تجهيزات نظامي، بر دامنه تحرکات نظامي و ايذايي خود عليه کره شمالي افزوده اند.
در صورتي که کره شمالي برنامه هسته اي کشورش را بازدارنده و دفاعي مي داند و معتقد است که در صورت خروج تسليحات هسته اي آمريکا از پايگاههاي اين کشور از کره جنوبي و ژآپن و امضاي پيمان صلح با اين کشور، نيازي به اين سلاحها نخواهد داشت. اما اين خواسته کره شمالي همچنان از طرف آمريکا و متحدانش منجمله کره جنوبي ناديده گرفته مي شود .
چنانکه ليم سونگ نام ، مذاکره کننده کره جنوبي در ديدار روز جمعه 19 اکتبر خود با گلن ديويس نماينده آمريکا درسئول اعلام کرد، آمريکا وکره جنوبي در حال رايزني با يکديگر درباره اقدامهايي هستند که در آينده قرار است ، در قبال کره شمالي داشته باشند. اقدامي که کره شمالي همچنان آن را تنش آفرين و مغاير با خواست مردم در دوبخش شبه جزيره کره براي برقراري صلح مي داند و به آن اعتراض دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر